2014. december 18., csütörtök

1. Futsal Club Veszprém - Dunaújváros 6:5

A Dunaújváros ellen újra csoportként szurkoltunk a veszprémi futsal csapatnak. Ezen a mérkőzésen volt az új szurkolói csoportnak, az Ultras Veszprém Divisionnak a bemutatkozása, reméljük a jövőben ők is tovább színesítik a veszprémi szurkolói életet!

A szurkolásunk viszonylag egyben volt, a létszámhoz képest sok új arc volt így a hosszabb dalokhoz még össze kell csiszolódni, de ha sikerül nekünk is kicsit összekapnunk magunkat, akkor egész jó dolgok sülhetnek ki ebből! Kivittük a foci meccseken használt kis zászlóinkat és 2 rudasunkat is, és többször sikerült bevonni a közönség nagy részét is a szurkolásba, tapsolásba.

Sajnos pár negatív dolgot is meg kell említenünk: a szekusok nem engedték kirakni a "Rendőrség mindenhol igazság sehol!" szövegű drapinkat, arra hivatkozva, hogy ez még biztosan nem hoztuk ki (minimum fél tucatszor kint volt, már itt a teremben is). Reméljük azért ide nem fognak elérni az MLSZ által kitalált cenzúrák.
Az MLSZ elleni ellenszenvünknek is többször hangot adtunk, majd a csapat gyúrója megkért minket, hogy bár nagyon örülnek hogy itt vagyunk, nem szeretnék ha súlyos büntetéseket kellene fizetniük, ennek eleget tettünk és a csapat buzdításával foglalkoztunk a továbbiakban.

Az utolsó percekben egy kiírást is felmutattunk, elismerve a srácok idei teljesítményét: "Ez jó mulatság, férfimunka volt!"A meccset végül nagy izgalmak közepette sikerült behúzni, így igen előkelő helyen telelhet a csapat!

A mérkőzés után még pár környékbeli újpesti és fradista szurkolóhoz csatlakozva begyújtottunk pár tüzet és üzentünk a magyar futballvezetés "elitjének".

Találkozunk januárban! Hajrá Veszprém!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.