2013. április 22., hétfő

Veszprém FC - Kaposvár II. 2:1 @ Beszámoló

Nem túl eseménydús mérkőzésre készültünk a vasárnapi napon, a kaposváriak II. csapatát fogadtuk hazai környezetben. Az ilyen meccseket simán kellene hozni, ha tényleg komolyan gondoljuk a jövőévi NB2-es tagság kiharcolását.
A létszámunk a szokásosnál kicsit gyengébb volt, 10-12-en voltunk a kanyarban, amin sajnos nem segít csapatunk játéka sem. Az utóbbi 2 hazai meccsünkön 1 pontot sikerült szerezni.
Lehet ezt szépíteni, lehet a pályára fogni, a szerencse elpártolására, de sajnos a számok nem hazudnak.
Ilyen előjelek mellett azt vártuk, hogy a mérkőzés elejétől fogva beszorítjuk a nem túl acélos Kaposvárt, hát nem így történt.
Kezdéskor kihúztunk egy kiírást ( "Nikolint a kezdőbe!"), mivel az előtt is érthetetlenül állunk, hogy miért éppen az ül a kispadon, akin még látszik az akarat, amikor lehetőséget kap?
A szurkolást félig spontán, félig direkt nem erőltettük, ahogy a srácok sem magukat a pályán.
A fél idei 0:0 után nem sok változás történt. Megkaptuk a lassan már szokásos fegyelmezetlenségből a gólunkat 0:1, oda. Itt már nem tudtuk szótlanul nézni, többször felharsantak negatív rigmusok.
A csapat kicsit összeszedte magát és végül 2:1-re sikerült fordítani. A kérdés az, hogy miért kell várni az első kapott gólra? Miért nem lehet a kezdősípszótól kezdve így?

Szerdán az SZTK-Erima csapat fogadjuk, 17:00-kor! Több kell!!!

( A cserejátékos meg ne ránk pazarolja az energiáját, hanem a melegítésre és arra, hogy verekedje be magát a kezdőbe! )


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.