2013. március 13., szerda

Kampány a „lelátó varázsáért”

Elérkezett az idő, hogy a szurkolói szervezetek minél szélesebb körben jelezzék, hogy a labdarúgómérkőzések egyik leglátványosabb hangulatfokozó kelléke a pirotechnika alkalmazása.
Jelenleg szigorú törvényi szabályozás akadályozza meg a látványos „görögtüzes”, vagy színes füstökkel végrehajtott bemutatókat.
Az MLSZ elnöke, Csányi Sándor úr ígéretett tett a Szurkolói Irodának, hogy egyeztetéseket kezdeményez a Belügyminiszter úrral a lehetőségek bővítésével kapcsolatban.
Ezt az alkalmat megragadva kérjük a klubcsapataink tulajdonosait, vezetőit, hogy támogassák az ügyünket és közösen érjük el a legális, látványos, és biztonságos pirotechnika alkalmazásának a lehetőségét!
Álljunk ki közösen - szurkolók, klubok, MLSZ – a biztonságos pirotechnika alkalmazása mellett, és érjük el együtt, hogy a szurkolók, felelősségteljesen használhassanak bizonyos termékeket a lelátókon!
Egyben kérjük a média képviselőit is, hogy adjanak teret a kezdeményezésünknek, hisz nem a szurkolói rendbontások eszköze a pirotechnika , hanem a labdarúgó mérkőzések látogatottságának növelése, a gyönyörű látványok által.

Szurkolói Iroda


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.